Συγκινεί 7χρονη στην Ουκρανία: Έσπασε τον κουμπαρά της για να αγοράσει αλεξίσφαιρο γιλέκο για έναν στρατιώτη  

Συγκινεί 7χρονη στην Ουκρανία: Έσπασε τον κουμπαρά της για να αγοράσει αλεξίσφαιρο γιλέκο για έναν στρατιώτη   

Όταν ένα επτάχρονο κορίτσι στην Ουκρανία άδειασε τον κουμπαρά του, δεν το έκανε για να αγοράσει κάτι για τον εαυτό του, αλλά για να πληρώσει το αλεξίσφαιρο γιλέκο για έναν στρατιώτη.

Η μικρή από την πόλη Κροπινίτσκι της κεντρικής Ουκρανίας είχε μαζέψει σχεδόν όσα χρειάζονται για την αγορά ενός smartphone όταν ξεκίνησε η ρωσική εισβολή στην πατρίδα της, σύμφωνα με χθεσινό ρεπορτάζ του ουκρανικού τηλεοπτικού δικτύου 1+1.

Τότε πρότεινε στην μητέρα της να χρησιμοποιήσει τις αποταμιεύσεις της για να βοηθήσει τους ουκρανούς στρατιώτες.

«Απλώς αποφάσισα να δώσω τα χρήματά μου για να τελειώσει γρήγορα ο πόλεμος», είπε η μικρή.

Οι αποταμιεύσεις της δεν έφταναν για να αγοράσει το αλεξίσφαιρο γιλέκο και έτσι πούλησε λουλούδια και ζωγραφιές στον δρόμο.

 

Μέλη της εθελοντικής οργάνωσης για την οποία αγόρασε τελικά το γιλέκο λέγεται ότι συγκινήθηκαν τόσο πολύ από την πρωτοβουλία της ώστε να ικανοποιήσουν το όνειρό της και να της κάνουν δώρο ένα iPhone.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.